Om oss

Vi som driver Bojtikken Outdoors heter Tina och Andre Dackmo. Vi är bosatta i byn Malgovik i Vilhelmina kommun och det är här vi driver vårt familjeföretag Bojtikken Outdoors.

Vi började tillverka knivbälten 2013 och har sedan dess utökat sortimentet med fler produkter som passar sig när man vistas ute i naturen. Vårt gemensamma intresse för natur och friluftsliv genomsyrar allt från dem produkter vi tillverkar till hur vi väljer att prioritera och uttnytja vår lediga tid.

Material & Produkter

När det gäller samtliga av våra produkter så lägger vi stor fokus på att enbart använda material av genomgående hög kvalite. Vi har under flera år nu finslipat våra egna modeller och hårdtestat alla detaljer som vi använder oss av vid tillverkningen av våra egna produkter.

Vi känner oss därför idag trygga i vetskapen om att att produkterna vi säljer lever upp till våra egna högt ställda krav!

Grundtanken är att vi vill leverera produkter som ska kunna stå emot stora påfrestningar under lång tid och vara det sjävklara valet för den aktiva ute människan!

Tillagd i varukorgen